perjantai 10. elokuuta 2012

SIpseistä paistokseksi

Huijui, elokuu on alkanut viiiiiileän syksyisenä. Ajatukset, yöunet ja päiväohjelma ovat olleet suunnattuna kohta alkavaan työntekoon. Jatkan nyt pikaisesti edellisen kirjoituksen teemaa mukaillen, kokeilevassa keittiössä kun sattuu ja tapahtuu... Lueskelin pari viikkoa sitten terassin auringossa Elle-lehteä, ja silmiini osui mitä mainioimpia kesäkurpitsareseptejä. Täytetyt kesäkurpitsat sekä sitruuna-avokado-kesäkurpitsasalaatti ovat jo onnistuneesti (ja kuvatta) testattu, mutta eilen päätin pyöräyttää iltapalaksi kesäkurpitsasipsejä. En sen kummemmin perehtynyt kotioloissa tehtävien juuressipsien maailmaan, vaan luotin lehden reseptiin sinisilmäisenä ja löin ainekset pellille. 




Vaan kuinkas sitten kävikään... Vartin paistoajan jälkeen aloin epäillä uunissa muhivien siivujen rapeutta, ja totesin, että joko vika on minussa, kesäkurpitsaviipaleiden paksuudessa tai ohjeessa. Annoin siivujen olla lopulta uunissa tunnin 150 asteessa, mutta tästäkin huolimatta sipsit vaihtuivat paistokseksi - joka oli kyllä hyvää! Ensi kerralla käytän enemmän aikaa superohuiden siivujen leikkaamiseen, perehdyn syvästi aiheeseen ja raportoin toivottavasti onnistuneista tuloksista!




1 kommentti:

  1. Laita mulle ohjeet täytettyihin kesäkurpitsoihin ja salaattiin!!

    VastaaPoista