perjantai 31. elokuuta 2012

Viikonloppu, jonka voimalla jaksaa läpi syksyn

Vietimme viime viikonlopun kummieni kesäpaikalla keskellä Etelä-Pohjanmaan mettiä ja lakeuksia. Ajelimme perjantaina töiden jälkeen kullankeltaisten viljapeltojen läpi suoraan puusaunan lämpöön, ja samalla aika ja maailma tuntuivat pysähtyvän! Viikonlopun ohjelmassa oli mm. autolla ajoa maakunnan pikkupaikkojen tapahtumisssa ja kirppareilla, kesäkeittiöillallisia, metsässä samoilua ja muuta mukavaa mökkipuuhaa. Ja ne pimeät elokuun illat, viltti ja nuotiotulen loimu... I-HA-NAN rentouttavaa!






Mökkiviikonloppuperinteisiimme kuuluu joka ikinen kerta elämysmatkailu kirppislöytöjen toivossa. Tällä kertaa vierailimme toista kertaa järjestettävillä Jokipiin Maalaismarkkinoilla Jalasjärvellä sekä Kauhajoen Antiikki- ja keräilytapahtumassa. Lisäksi pysähtelimme milloin minkäkin pienen kirpputorin pihaan, kun bongasimme kylttejä teiden varsilta ajomatkan aikana. Monessakaan paikassa en keskittynyt miljöön kuvaamiseen, mutta nappasin kotona osan saaliskuvista.







Yllä olevissa kuvissa näkyy lähinnä tunnelmapaloja nähdyistä jutuista. Antiikkimessujen hinnat olivat turhan tyyriit, mutta turkoosi retrolamppu lähti yöpöydälleni 15 eurolla, polkupyörän paikkarasia 5 eurolla ja hauska, merkiltään tuntematon uunivuoka 2 eurolla Jokipiistä. Olen niin onnellinen, että kirppisonni oli kohdallaan juuri viime lauantaina!


                 


                   

  
 
 

4 kommenttia:

  1. Voi, Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Kivat kirpparit löydöt on parasta! Niistä kun osaa aina kertoa enemmänkin kuin että ostin stockalta. Pian nähdään!!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, näillä on tarina! Ihanaa, enää viikko! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä ja ihana blogi! Niijoo ja oli ihana päivä sun ja Sonun kanssa! :) On hyvä mieli täällä junassa matkalla kohti kotia!

    <3 Sansu Melleva

    VastaaPoista
  4. Miten satuinkaan ekymään tänne asti ja näkemään Sannan kommentin. Oli todella ihana päivä viime sunnuntain <3

    Sonu

    VastaaPoista