perjantai 24. elokuuta 2012

Yhtenä iltana

Viikonloppu on alkamassa – ja nykyään näin töissä käyvänä ihmisenä se tuntuu entistäkin auvoisemmalta! Viime viikonloppuna vietimme mukavan aurinkoisen päivän kaupungilla pyöräillen ja ohjelmassa oli kahvilakäynnin lisäksi muun muassa kirpparikierros. Illalla oli ihanaa tehdä rauhassa lohturuokaa ja ihailla päivän löytöjä. 

Tunnelmakuvien myötä lähetän hyvää fiilistä tähänkin viikonloppuun!






 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia..meillä on kans tollanen peltimuki, mutta sininen. Minäkin tein tässä retro-ostoksen ja ostin kaverin mökiltä nurkasta pölyttymässä olleen vanhan kampaamoföönin jostain 60-luvulta. Siis sellaisen jalallisen ison pömpelin ja aioin taikoa siitä jalkalampun. Mahtavaa ku löytää jotain ihastuttavia esineitä...

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa upealta! Vanhat löydöt on parhaita, varsinkin jos ne on muille roskaa mut itsellä on ideoita jalostamiseen! Mulla on jatkuva kuva-ahistus, kun TIEDÄN et järkkärikuvat olis vaan parhaita, mut mun bloggailu kyllä loppuis heti ilman puhelimen helppoutta. No, ihan kivoja saa näinkin.

    Sun reseptejä luen täällä ahkerasti, vaikkei kommentteja aina tulekaan. Ollaan tulossa sinne jouluksi, ja mulla on käyny mielessä saataisko aikaiseksi ruokatalkoot mummun reseptejä testaillen... Terkkuja joka pojalle!

    VastaaPoista