lauantai 11. elokuuta 2012

Popuppia!

Uuden kotikaupungin yksi parhaista puolista on se, että kaikki on uutta ja jokaisen kaupunkireissun alussa voi miettiä, minne tänään menisin. Lueskelin muutama päivä sitten menneen kesän Deko-lehteä, johon oli listattu Tampereen parhaat palat Pyynikin näkötornista pieniin ruoka- ja lifestyleliikkeisiin. Tuntui kivalta huomata, että vaikka mitä ja kaikkea ihanaa on vielä nähtävänä! Sattumalta samana päivänä bongasin Musta tuntuu -blogista vinkin Putiikk1 POP UP SHOPista – ja kuinka ollakaan, tänään aamupäivällä kauppareissumatka keskeytyi juuri oikean näyteikkunan osuessa kohdalle!






Putiikk1 on täynnä kotimaista muotoilua, käsityötä ja designia. Ei siis epäilystäkään, ettenkö toivoisi tämän kaupan säilyvän vielä pitkään paikallaan (nyt popuppia luvassa 2.9. saakka) tai ettenkö kannattaisi jatkossakin suomalaisia tuotteita. Nyt mukaan tarttui Poola Katarynan ihastuttava pupusormus.
 




(ainiin, suurin osa blogini kuvista on rehellisesti älypuhelimella otettuja, kuten nyt. tämä on ihan tietoinen valinta, vaikka välillä kuvanlaatu järkkärikuviin verrattuna kirpaisee. mutta jos kuvaisin järkkärillä, en ikinä saisi tehtyä yhtäkään päivitystä yhtään mistään, kun kärsivällisyys eikä aika eikä viitseliäisyys riitä piuhoihin ja viilaamiseen. että mukavia kännykkäkamerahetkiä jatkossakin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti