sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Bistro Pannu&Huone

Perjantaina satoi vettä ja fiilis oli aika syksyinen. On hassua, miten suuri vaikutus säätilalla on: neulomissormia alkoi syyhyttää kuin syksyllä konsanaan ja teki mieli vetää villasukat jalkaan! 

Saimme majoittaa parin päivän ajan ystäviä pohjoisesta ja perjantain kaupunkivisiittimme lounaspaikaksi valikoitui Tampereen Onkiniemessä sijaitseva Bistro Pannu&Huone, jonne suuntasimme siitä syystä, että työaikoina emme tänne lounaalle koskaan ehdi. Pannu&Huone on rakennettu vanhaan tehdashalliin, ja bistron kanssa samaa tilaa jakaa lifestylekauppa Putiikki Rannalla. 




Testasimme kaikki lounaalla lasagnea: niin liha- kuin kanavaihtoehtokin osoittautui maukkaaksi. Lounaaseen kuului myös salaatti, leivät ja kahvit.


Rouheat, korkeat tiiliseinät, valoisa ruokailusali, maukas italialaistyylinen menu ja rento tunnelma ovat Pannun ja Huoneen valttikortteja. Varmasti piipahdamme täällä vielä uudestaankin!


Tällä kertaa emme nauttineet leivonnaisista notkuvasta ja pursuilevan kauniista kattauksesta huolimatta. Silmänruokaa tarjosi sen sijaan Mari Hillon grafiikkanäyttely.




Pannun&Huoneen naapurissa sijaitsevassa Putiikki rannalla -liikkeessä ehdimme valitettavasti vain pyörähtää - toivotaan, että seuraavalla kerralla ehtisi tutkailla myös muita kesälöytöjä kivan lounaspaikan lisäksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti