perjantai 7. syyskuuta 2012

Designia ja kirppistä

Viime viikon sunnuntaina järjestettiin Tampereella yhtä aikaa Peräkonttikirppis ja Designpäivä. Vierailin molemmissa ihanaisessa tyttöseurassa, eikä aika meinannut riittää molempien koluamiseen! Peräkonttikirppis ei ollut kovin suosiollinen tällä kertaa minulle (seuralaisettaret löysivät muun muassa viehkeän keraamisen bambin, korkkarit, jakun ja hömppäkirjallisuutta), mutta mukaani tarttui kuitenkin kerällinen koivunlehdillä värjättyä lankaa - juuri sitä ihanaa keltaista, jota olen himoinnut villatakkilangaksi koko alkusyksyn. Tämä kerällinen odottaa vielä kohtaloaan, mutta taitaa päätyä raitalangaksi sukkiin tai lapasiin.


Ojakadun desingtori pursusi kaikkea upeaa! Oli Kerän lankaparatiisi (ja Kerään suuntaan seuraavaksi ajan, kutimen, kolottavan kahvihampaan ja visioiden kera, suunnitelmissa on neuletakkiprojektin käynnistys), sienisukkiksia, nahkakoruja, printtikuoseja ja ja ja ja vaikka kuinka paljon pursuavaa inspiraatiota!








Ainut harmitus sunnuntaista oli ovella kolkutelleen flunssan puhkeaminen. Tein kyllä just niin kuin tämä Pispalan Wanhojen Markkinoiden kyltti käski, mutta vieläkin niiskututtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti