tiistai 8. lokakuuta 2013

Lämmöllä suomalaisille naisille

Pari viikkoa sitten piipahdin sattumalta kaupunkireissulla Taito Pirkanmaan tiloissa Tampereen Verkarannassa. Teen paljon käsitöitä itse ja tykkään ideoida uusia juttuja muiden töitä katselemalla, mutta harvemmin Taitokeskuksista tulee kuitenkaan mitään ostettua. Tälläkään kertaa mukaan ei tarttunut muiden käsityöläisten tuotteita, vaan sen sijaan silmänruokaa ja upeita ideoita vaikka millä mitalla! Verkarannassa on nimittäin menossa Roosa, lämmöllä suomalaisille naisille -näyttely, joka on ikään kuin oodi kaikille niille naisille, jotka tekevät kädentöitä ja saavat niistä virtaa tai hyvinvointia elämään.


"Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta pukeutuu roosaan toivottaen kävijöilleen hyvää oloa ja samalla tekemään hyvää osallistumalla Roosa nauha -kampanjaan. Esillä on yli kolmenkymmenen näytteilleasettajan tuotteita, teemana naisten hyvinvointi."


 Aivan ihania, pikselimaalattuja ristipistoruusuja!



 Virkattuja hajuvesiä ja punattuja huulia




Kotimaisia popoja joka lähtöön!


Jälleen näitä ristipistoja, jotka tällä hetkellä koukuttavat ja houkuttavat mua niin kovasti! 


Lisäksi Verkarannasta löytyi talon henkilökunnan työnäyte. Yläkerran näyttelytiloissa oli nähtävillä uniikit västäräkkikirjonnat; miten hurmaavia yksilöitä jokainen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti