perjantai 23. marraskuuta 2012

Rakusavea ja lankahulluutta

Vierailin Ihanan Pojan kanssa viime viikon perjantaina Tampereen Kädentaitomessuilla Pirkkahallissa. Kyllä riitti käveltävää, nähtävää, hypisteltävää ja ihmeteltävää! Perjantai valikoitui muiden reissujen vuoksi ainoaksi päiväksi, jolloin ehdimme messuille, ja valinta oli ihan hyvä. Väkeä ei ollut tungokseen asti, mutta oma fiilis työviikon jälkeen ei ehkä ollut kaikkein energisin. Ideoita räjähti kuitenki pää tulvilleen...

Loppujen lopuksi en ostanut muutamaa postikorttia ja kangaspalaa enempää tavaraa, sillä Lankakauppa Keränkin osastolle tein ainoastaan lankavarauksen tulevaa projektia varten... Tosin yksi joululahja päätyi pakettiin oululaisen keraamikon Silmu-kojusta. Silja Mustaparta tekee kerrassaan  ihastuttavia, kuparilla käsiteltyjä keramiikkaesineitä, ja alla olevien kettujen lisäksi valikoimaan kuuluu mm. mammutteja ja hirviä. 

Muutamalla osastolla myös yleisö pääsi osallistumaan kässäilyyn katselun sijaan: testasin vanhojen grafiikanlevyjen ja paperipalan avulla tapahtuvaa painomenetelmää sekä värkkäsin oman pinssin - just tällaista itse tekemisen riemua kaipaisin näille messuille lisää, kiireisin arkityöläisen piristykseksi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti